page-header

PÁLYÁZATI EREDMÉNYEK

GINOP-1.2.1-15-2015-00444

Cégünk termelési kapacitásának növelése valósult meg európai uniós támogatással.

A közel 500 millió forint vissza nem térítendő támogatást elnyert pályázat eredményeképpen egy modern eszköz- és gépparkkal, fejlett infrastruktúrával rendelkező telephely került kialakításra Jászberényben, mely lehetőséget teremt a vállalat belföldi és külföldi továbbterjeszkedéséhez, a magasabb piaci igények kielégítéshez, továbbá jelentős munkahely teremtési potenciállal.

A tervezett komplex technológia fejlesztés keretében CNC megmunkáló központokat, automata esztergagépet, stancoló célgépeket, stancszerszámokat, speciális daraboló gépeket, koordináta mérőgépet, és logisztikai eszközöket szereztünk be.

A pályázat keretében a beszerzett modern eszköz- és géppark a munkahelyteremtés mellett munkahelymegtartást és családösszetartást is eredményezett, ugyanis a fejlett géppark biztosítja a vállalkozás dolgozói számára a folyamatos szakmai továbbfejlődést, így a szakemberek nem kényszerülnek elvándorolni el a más térségben található nagyvállalkozásokhoz

A KÁTA CNC KFT., a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése pályázati kiírás keretében 499.999.974 Ft támogatást nyert el. A projekt teljes összköltsége 1.028.202.629 Ft. A támogatási intenzitás 48.63%.

error: Content is protected !!