Innováció

page-header

Innováció

Egyedi fejlesztés

Cégünk fejlesztő részlege egyedi célgépek és készülékek tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Referenciamunkáink jelentős része autóipari alkatrészeket gyártó, szerelő és ellenőrző gépek létrehozása. Ezek stancoló-furatozó célgépek, megmunkáló készülékek, összeszerelő-ellenőrző munkaállomások, gravírozó-számbeütő készülékek és ezeknek bármely kombinációja.
Kezdetben egyszerűbb kivitelű berendezések készítésére kaptunk megbízást, majd a későbbiekben már sokkal komplexebb gyártó cellák kialakítása lett a feladatunk. Ezek már sokkal összetettebb feladatok voltak számukra, de megbízóink, korábbi sikeres munkáink alapján úgy ítélték meg, hogy csapatunkra bízzák ezeket a nagyobb volumenű projekteket is. Jelenlegi partnereink folyamatos munkákat biztosítanak számunkra, de elvárják cégünktől, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazva, a legkedvezőbb áron, a legjobb minőséget biztosítsuk számukra. Az elnyerhető újabb munkák ösztönöznek bennünket az innovációra és arra, hogy gyártási és szerelési folyamatainkat folyamatosan fejlesszük, hogy a jövőbeni vevői igényeknek maradéktalanul eleget tudjunk tenni. Az autóiparban nagyon magas minőségi követelményeket támasztanak minden beszállítóval szemben. A már elért kiváló minősítésünket szem előtt tartva, szeretnénk a jövőben is méltó beszállítói lenni partnereinknek.

Gyártáshatékonyság, automatizálás

Cégünk legfőbb terve, hogy bevételeit nem csak megtartani legyen képes a mai kiélezett piaci helyzetben, hanem növelni tudja azt, és költséghatékony gyártástechnológiák alkalmazásával kiadásait csökkentse. Ebben kulcsfontosságú szerepet játszik ennek a fejlesztői részlegnek a munkája, amely középtávú célként a gyártáshatékonyság növelését tűztük ki célul, amely a már meglévő és elkövetkező munkáink gazdaságos, és nyereséges kivitelezését helyezi kilátásba. Hosszútávú célunk, hogy a jelenlegi kapacitásunkat növelésével, újabb munkákat elnyerve, betörjünk más területekre, hogy ne legyen cégünk teljesen elkötelezve az autóipar iránt. A mai munkaerőhiány miatt sok cég került nehéz helyzetbe. Erre a legideálisabb megoldás az automatizálás. Azt tapasztaljuk, hogy egyre több cég keres megoldásokat a munkaerőhiány okozta problémák orvoslására. Bízva a sok új lehetőségben, szeretnénk, ha cégünk részese lenne ezeknek a fejlesztési folyamatoknak, és egyre több munkát elnyerve komoly fejlődés irányába indulna. Jelenlegi telephelyünkön minden feltétel biztosított fejlesztésre. Minden piaci információ arra mutat, hogy az automatizálásé a jövő. Ebben a folyamatban szeretnénk megtalálni a biztos helyünket, és komoly fejlődést mutatva részesei lenni ennek a fejlődésnek. Úgy érezzük, hogy a hazai autóipari beszállítói cégek nagyon magas színvonalat képviselve gyártanak alkatrészeket, így ezt a szintet megtartva lennénk partnerei, fejlesztői, a jövőbeni munkáikban.